Welkom

Hier verzamel ik al mijn schrijfsels. Columns, cursiefjes, grote en kleine verhalen, schrijfoefeningen, gedichten en artikelen.

Het begon met verhalen over mensen en hun geschiedenis toen ik redacteur werd van het heemkundeblad. De liefde voor het schrijven groeide en daarmee de wens om het steeds beter te doen. Ik volgde enkele schrijfcursussen bij Annemieke Elfers die het beste in me naar boven wist te halen. Bij haar leerde ik ook over andere onderwerpen schrijven.
In 2019 volgde ik een cursus bij Wim Daniëls. Zijn scherpe analyses en heldere handreikingen voor verbetering, hielpen me alweer een stap verder op het schrijverspad.

In 2010 maakte ik samen met Drs. Henk Buijks het boek ‘Dorpen aan de Rivier’ bij de opheffing van de gemeente Lith. In 2014 deden we hetzelfde voor de gemeente Maasdonk met het boek ‘Drie-eenheid in verscheidenheid’. Enkele verhalen uit beide boeken zijn ook hier te vinden, evenals stukjes uit mijn eigen familiekroniek ‘Mijmeren aan de Maas’.

Eigenlijk ben ik aan deze website begonnen om al mijn schrijfsels eens te sorteren, een beetje overzicht te krijgen. Sinds ik lid ben van een aantal schrijfpagina’s en -groepen groeit de collectie gestaag en ik geniet met volle teugen.

Op alle teksten is de auteurswet van toepassing. Je mag ze daarom niet zonder toestemming overnemen.

5 gedachtes over “Welkom

  1. Hi lieverd, schrijf je hier nog wel eens wat? Via de app van WordPress zie ik alleen het welkomstbericht staan namelijk. Of zit ik op de verkeerde pagina? Liefs

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s